EB Festival Guide 2018

Festivals zijn een belangrijke factor binnen de livemuziekindustrie. Ze zijn van cruciaal belang voor het creëren van muziekcarrières en het verzekeren van een inkomen voor duizenden artiesten, bands en muziekindustrieprofessionals. De EB Festival Guide is ontstaan vanuit vakuitgave Entertainment Business. In de Festival Guide staan ruim 1000 muziekfestivals in Nederland, België en Europa. Hiermee is het de meest complete festivalgids met de meest relevante informatie voor professionals uit de muziek- en festivalbranche: datum, locatie, capaciteit, organisatie, sponsoren, ticketers, website, geschiedenis en veel meer.

De EB Festival Guide heeft een oplage van ruim 7.500 stuks. Iedere aangesloten festivalorganisator ontvangt een editie, net als alle Entertainment Business en EB Live-abonnees, management- en boekingskantoren, festivalgerelateerde partijen, brancheorganisaties, poppodia en iedere bezoeker van de Eurosonic Noorderslag Conference.

Jouw festival gratis laten opnemen in de EB Festival Guide?
De EB Festival Guide biedt het best mogelijke overzicht van alle relevante muziekfestivals die jouw en onze business draaiende en interessant houden. We hebben er maandenlang aan gewerkt om alle festivalinformatie via de festivalorganisatoren te verzamelen.

Je festival toevoegen is gratis. Nog vragen over de EB Festival Guide? Neem vrijblijvend contact op met Mitchel van de Heide via festivalguide@entertainmentbusiness.nl of via telefoon 035 646 5800.

Voeg je festival hier toe!