EB Festivalguide & Mijn Festivalgids

Festivals zijn een belangrijke factor binnen de livemuziekindustrie. Ze zijn van cruciaal belang voor het creëren van muziekcarrières en het verzekeren van een inkomen voor duizenden artiesten, bands en muziekindustrieprofessionals. De EB Festival Guide is ontstaan vanuit vakuitgave Entertainment Business. In de Festival Guide staan ruim 500 muziekfestivals in Nederland, België en Europa. Hiermee is het de meest complete festivalgids met de meest relevante informatie voor professionals uit de muziek- en festivalbranche: datum, locatie, capaciteit, organisatie, sponsoren, ticketers, website, geschiedenis en veel meer.

De EB Festivalguide heeft een oplage van ruim 6.500 stuks. Iedere aangesloten festivalorganisator ontvangt een editie, net als alle Entertainment Business-abonnees, management- en boekingskantoren, festivalgerelateerde partijen, brancheorganisaties, poppodia en iedere bezoeker van de Eurosonic Noorderslag Conference.

Aan deze vakuitgave is een consumentenplatform gekoppeld: www.mijnfestivalgids.nl. Op Mijn Festivalgids vinden festivalfans een helder overzicht van alle muziekfestivals. Hier kunnen consumenten terecht voor het laatste festivalnieuws, video's, foto's, data, prijzen, ticketinformatie en meer. Festivalorganisatoren kunnen op de site gegevens of data van festivals aanpassen, festivals toevoegen of verwijderen en persberichten, video’s, foto’s of andere nieuwsberichten uploaden.

Jouw festival gratis laten opnemen in de EB Festival Guide en op MijnFestivalgids.nl?
De EB Festival Guide en MijnFestivalgids.nl bieden het best mogelijke overzicht van alle relevante muziekfestivals die jouw en onze business draaiende en interessant houden. We hebben er maandenlang aan gewerkt om alle festivalinformatie via de festivalorganisatoren te verzamelen.

Je festival toevoegen is gratis. Nog vragen over de EB Festivalguide? Neem vrijblijvend contact op met Daisy Wattimena of Mitchel van de Heide van festivalguide@entertainmentbusiness.nl of via telefoon 035 646 5800. Vragen over Mijn Festivalgids? Contact: redactie@mijnfestivalgids.nl

Voeg je festival hier toe!